AKTUÁLIS SZAKMA ÖNKÉNTESSÉG MÚZEUM RELAXÁCIÓ

TANULÁS

FOTÓK VIDEÓK GRAFIKÁK BIOGRÁFIA

 


 

 

 


AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ MŰVELŐDÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

HONLAP

2014.09.26.
Állampolgári részvétel hete 2014

Önkéntes tevékenység: hangrögzítés, fényképezés, filmezés

2014. szeptember 26-án újra megrendezték a Kutatók Éjszakáját. 17 órától az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán is elindultak a programok. A rendezvényen harmadéves andragógia szakos hallgatók, valamint a mindig szívesen fogadott látogatók vettek részt. Élethű helyzeteket oldottak meg a résztvevők a Szociopoly játékban, mely sokféle, a felnőttek által már jól ismert problémát generált. Ezt követte a drámajáték, ahol különböző státuszban levő emberek bőrébe bújhattak a játszani (és tanulni) vágyók. A résztvevő csoportok a közösség erejének kihasználásával, kiváló hangulatban oldották meg az ELTE Élethosszig tartó Művelődésért Alapítvány által támogatott rendezvény feladatait.

 A drámajáték hangfelvételeKÉPEK

2014.05.09.
Szakmai nap az ELTE PPK-n
Önkéntes tevékenység: teremhangosítás, hangrögzítés, fényképezés

 A délelőtti program hangfelvétele

Negyedik alkalommal került megrendezésre az Andragógia Szakmai Nap az ELTE PPK-n. A Kazinczy utcai épületben reggel 9 órától kezdődtek a programok, melyek sorát Dr. Maróti Andor ELTE tanszékalapító nyugalmazott egyetemi docens nyitotta meg. Ezt követte dr. Striker Sándor egyetemi docens köszöntője, illetve dr. Arapovics Mária egyetemi adjunktus programismertetője. A délelőtt folyamán sor került a Szinoptikum 2014, valamint Maróti Andor: A nélkülözhetetlen kultúra c. könyvének bemutatójára. 10 órakor kezdődött a hallgatói konferencia hat szekcióban, melynek értékelésére a kora délutáni órákban került sor. Ezután az Év tanára eredményhirdetése következett, majd Farkas Lívia előadása. Előny vagy hátrány az andragógus diploma? címmel kerekasztal-beszélgetés zajlott dr. Striker Sándor moderálásával. A program zárásaként az ELTE oktatóiból összeálló kórus meglepetés-dalt adott elő.

KÉPEK  BESZÁMOLÓ2014.02.20-tól folyamatos

Az Élethosszig Tartó Művelődésért Alapítvány
Önkéntes tevékenység: honlapszerkesztés

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Az Élethosszig Tartó Művelődésért Alapítvány célja olyan képzési programok alkotása, képzési alkalmak szervezése a civil társadalom széles körei, fiatalok, felnőttek és időskorúak számára iskolarendszeren kívüli formában, amelyek a különböző korosztályok önismeretének, műveltségének, életlehetőségeinek, életminőségének, szakmai kompetenciájának fejlesztéséhez az ismeretek gyarapítását, képességek kibontakoztatását biztosítják.

Az alapítvány felnőttképzési programjai, képességfejlesztő tanfolyamai, ismeretterjesztő alkalmai elő kívánják segíteni a tudatosabb életszervezést, az életproblémák önsegítő, hatékony megoldását, a természeti, a környezeti, a kulturális értékek megbecsülését, elő kívánják segíteni az alkotó erők kibontakozását.

HONLAP
 

2013.11.17.
Közös Lábos - főzés a Szimpla Kertben

Önkéntes tevékenység: programszervezés, lebonyolítás

 Riport

2013. november 17-én Budapesten, a VII. kerület, Kazinczy utca 14. szám alatti Szimpla Kertben 8 órakor kezdődtek az előkészületek. A levelezős egyetemisták, akik az ELTE PPK-n andragógia szakon különféle, érdekes kurzusokat hallgatnak, ezúttal a szakmai gyakorlat keretein belül, egy igazi közösségi napot szerveztek. A feladat háromféle ételből álló menü elkészítése volt. Nemcsak levessel és főétellel, de némi édességgel is kecsegtetett ez az alkalom. Míg rotyogott a kondérok tartalma, színes programokat kínált az érdeklődők részére az ELTE csapata. Volt kézműves szakkör, gyermek foglalkoztató, filmvetítés, valamint helyszínen horgolt angyalkák árusítása, sőt, maga a horgolás tanítása is.

FORGATÓKÖNYV  KÉPEK  HONLAP


 

 
  Ajánlott oldalak Keresés a honlapon Wikipédia szócikk    

 

 


 Honlap:
TMBT www.tmbt.hu